Voor exclusieve sieraden, op maat gemaakt, ben je bij mij aan het juiste adres. Je vindt hier een impressie van sieraden (met bijbehorend verhaal) die ik op maat gemaakt hebt voor diverse klanten.

 

Heb je vragen, aarzel dan niet en neem gerust contact met mij op.

 

Persoonlijke aandacht en service staan bij mij voorop!

 

 

"Je trouwdag is één van de belangrijkste dagen in jouw leven. Bij een trouwjurk hoort natuurlijk een bijpassend sieraad. Oma biedt jou de mogelijkheid om een sieraad te vinden dat perfect past bij jurk en stijl.

 

Maak gerust een afspraak en kom langs met bv een stukje stof van de bruidsjurk. Aan de hand van jouw ideeën, wensen en budget, ontwerp en maak ik een sieraad speciaal voor jou!

 

Hieronder vind je enkele voorbeelden van klanten, die mijn dochter en ik in het verleden (toen nog via de website Saya Angan) naar hun tevredenheid geholpen hebben."

Petra & Maarten

“Ik ben er super blij mee. De sieraden passen perfect bij mijn jurk. Ik heb gekozen voor ’s avonds sieraden met barnsteen, omdat Maarten mij als eerste sieraad een ketting van barnsteen gaf. Ook in de verlovingsring en aan een armband was barnsteen gebruikt. Vandaar dat ik als verrassing voor hem in het avond sieraad barnsteen verwerkt wilde hebben.” Petra

 

“Ik heb voor barnsteen gekozen, omdat ik de kleur mooi vind: een warme, geelbruine, levende kleur. “ Maarten.

Astrid & Loek

“Bedankt voor alle moeite. Het resultaat is super.” Astrid.

 

Astrid was op zoek naar een ketting voor bij haar moderne Indonesische bruidsjurk. De kleuren goud, oranje en zwart kwamen hierin voor. In winkels kon ze niet slagen. Haar ketting bestond uit echt gouden (gold filled) onderdelen, halfedelstenen: howliet, onyx, agaat, cornalijn en barok- en zoetwaterparels.

 

Hilde

Via mijn website kreeg ik een verzoek van Hilde uit de Randstad. Het jaar daarvoor was ze op huwelijksreis geweest naar een tropisch eiland en op het strand vond ze wat schelpen. Kon ik daar een ketting van maken? Ik schafte me een tandartsboortje aan en mijn man boorde voor mij de gaatjes erin.

 

Ze stuurde me een klein fotootje mee van een van haar huwelijks foto’s en op mijn vraag om zichzelf een beetje te omschrijven zei ze: een soort moderne Pippi Langkous.

 

Ik maakte in totaal 4 kettingen: de bruinige schelpen combineerde ik met lagune blauwe en witte kokoskraaltjes, de zwarte schelpen combineerde ik met onyx kralen en kralen van lavasteen. Verder maakte ik een Pippi ketting: 8 strengen met daarin geknoopt schelpen, blauwe en witte kralen, letter kraaltjes met hun namen en schijfjes met 2015 en de naam van het eiland erin gestanst.

 

 Als toegift een ketting waaraan ze wisselend kon hangen: een torenschelp, vlakke schelpjes of een medaillon met de bewuste trouwfoto erin. Hilde was heel blij en enthousiast. Ze zette foto’s en een mooi verhaal diezelfde dag nog op Facebook. Hilde, ik vond het een super opdracht en ik heb het ook met veel plezier gedaan. Ik was heel blij met jouw reactie erop. Ik vond het leuk om je te leren kennen. Bedankt en misschien: tot ziens.

 

Myrthe

De oma van Myrthe, Marian, wilde graag een naam armbandje voor Myrthe. Omdat zij een vriendin is van mij werd er als kraam cadeau ook een mamma armband gemaakt. Ze bestonden uit glazen roze parels, roze swarovski rondellen, paarse Jasper stenen, roze rocailles, paars swarovski facet en nikkelvrije metalen kralen.

 

 

“Mijn dochter is zeer verguld met de mooie armbandjes die gemaakt zijn; zowel die voor Myrthe als die voor haarzelf.”  Marian

 

Henriëtte

Voor de verjaardag van de vriendin van Henriëtte hebben we in haar opdracht een ketting gemaakt van 14 mm zwarte lavasteen, geknoopt, met een .925 zilveren kraal van 14 mm en dito magneetsluiting.

 

“Ik heb mijn vriendin vanavond de ketting gegeven. Ze was er helemaal weg van. Iedereen heeft hem bewonderd!” Henriëtte

 

Henriëtte had een mooi sieraad gezien en vroeg of mijn dochter dat kon namaken. Dat vond ze een leuke uitdaging. Ze maakte van speciale klei een groen gemarmerd hart met  subtiele glitters erin, gebruikte onyx kralen en een .925 zilveren magneetslot.

 

 

Nancy en Xaiena

Xaiena deed haar communie en haar mamma Nancy wilde mooie juweeltjes laten maken. Voor Xaiena gebruikten we witte zoetwaterpareltjes, een swarovski kraal, organzalint en een .925 zilveren hartslotje, bedeltjes en onderdeeltjes.

Voor Nancy gebruikten we champagne kleurige zoetwaterpareltjes, een swarovski kraal, organzalint en van .925 zilver een bolslot, bedeltjes en onderdelen.

 

“We hebben de juwelen zojuist ontvangen. Hartelijke dank. Ze zijn echt SUPER mooi!!!” Nancy

 

 

 

Verena

Ook Verena deed haar communie en haar peter, Roger, wilde mooie juweeltjes laten maken. Verena wist precies wat ze wilde en zocht het volgende uit: een ketting, armbandje en oorbellen van crème kleurige zoetwaterparels, tussenpareltjes in de kleur van delen van haar jurk, parelmoer bloemetjes en een hart als hanger, afgewerkt met .925 zilveren onderdelen.

 

 

 

 

 

Oma van Amber en Jasmijn

Kvk-nummer 59787686

IBAN: NL09 INGB 0000 960837

Algemene Voorwaarden

Privacy Policy