Ik vind het vooral fijn om met kralen te werken, die gemaakt zijn van halfedelsteen, lavasteen, koraal en parels. Onderdelen, zoals slotjes, haakjes, kettingen, koop ik in de betere groothandels, omdat ik het belangrijk vind dat er goed materiaal wordt gebruikt. Omdat ik ook heel veel plezier beleef aan het sieraden maken, probeer ik de prijzen redelijk te houden. Mocht je zelf een idee voor een sieraad hebben, aarzel dan niet en leg het me voor! Ik kan voor jou op zoek gaan naar de onderdelen en een advies of offerte ervoor samenstellen.

 

De sieraden (etc.) die ik maak, zijn veelal uniek (maar 1 exemplaar). Zodra er één besteld wordt, wordt dit sieraad gereserveerd. Zijn er voor dat betreffende stuk meer kopers, dan zal ik hen berichten en mededelen dat de wachttijd langer zal worden en het sieraad ietwat zal afwijken van het origineel. Als dat geen bezwaren oplevert, ga ik het sieraad maken. Je Sieraad wordt met veel zorg en met kwalitatief goede materialen en onderdelen door mij gemaakt.  Mocht er - bij "normaal" gebruik - toch iets mis/los gaan dan laat je het mij weten, zodat ik het voor je kan repareren.

 

 

 

Schitterende oorbellen bestaande uit:

- een vlinder en een kwastje van jasseron kettinkjes met div. kralen

- jasseron kettinkjes met parelkraaltjes

- groene roos kraal

 

 

Prijs 8 euro per set

 

art. nr. B18001

 


BESTEL

Mocht je zelf een idee voor een sieraad hebben, aarzel dan niet en leg het me voor! Ik kan voor jou op zoek gaan naar de onderdelen en een advies of offerte ervoor samenstellen.

Wil je liever zelf je eigen ontwerp (leren) maken, ook dan ben je bij mij aan het juiste adres!

 

 


NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ME OP VOOR MEER INFO!

Oma van Amber en Jasmijn

Kvk-nummer 59787686

IBAN: NL09 INGB 0000 960837

Algemene Voorwaarden

Privacy Policy